Over Kids Factory

Kids Factory… het leukste en orgineelste kinderkamer merk van Nederland is vanaf nu verkrijgbaar bij Babypark. De eerste 4 Kids Factory shop-in-shops zijn inmiddels geopend. Kom snel langs bij Babypark Kesteren, Babypark Gouda, Babypark, Amersfoort of Babypark Roosendaal en laat je inspireren!
De Kids Factory collectie bestaat uit een vrolijke en kleurrijke collectie baby- en kinderkamers met ieder een geheel eigen sfeer. De kamers worden gepresenteerd in de kenmerkende Kids Factory stijlkamers en zijn gedecoreerd met bijzondere accessoires. Helemaal van nu!
Ben je op zoek naar leuke spulletjes voor de babykamer? Of wellicht wil je juist een complete babykamer aanschaffen? Bekijk dan de exclusieve meubels van Kids Factory en kies de kamer in de stijl die het best bij je past. Sommige ouders houden van strak en simpel, terwijl anderen juist kiezen voor felle kleuren, opvallende vormen en een drukke inrichting.

 

Overname Kids Factory door Babypark
Alle modellen van Kids Factory Breda zijn overgenomen door Babypark. Babypark zal een selectie van deze modellen opnieuw in productie nemen. Lees het volledige persbericht over de overname. Babypark is Europa’s grootste en goedkoopste babywinkel met enorme megastores waar u werkelijk alles kunt kopen op het gebied van baby en kinderartikelen. Ga naar www.babypark.nl en bekijk ons enorme assortiment babyartikelen.

 

Kids Factory shop-in-shops
Kids Factory heeft inmiddels 4 shop-in-shops in Nederland. U vindt deze in Babypark Kesteren, Gouda, Amersfoort en Roosendaal.

 

   
Babypark Kesteren
Batterijenweg 19
4041 DA Kesteren
  Babypark Amersfoort
Astronaut 10
3824 MJ Amersfoort
  Babypark Roosendaal
Rucphensebaan 10
4706 PJ Amersfoort

 

       
Babypark Gouda
Industriestraat 15
2802 AC Gouda